Jul 29, 2008

*phew*

The shortest post ever..!!! Plan changed..Hubby's 'new wife' will only be staying with us starting from next week! Am I glad that 'she' didn't came yesterday?? Erkk..not sure! Kesian pulak seeing hubby so sad last nite! For the moment..I'm not going to reveal about the 'new wife' yet! Next week saja lah..
For this week, I'm going to post my (like normal like that) blog as nothing had happend. So cheers!!

21 comments:

Anonymous said...

Minta puji...

papajoneh said...

Aduh.. next week pulak.. safe lagi kau ya :D

Kadus_Mama said...

anon ~ erk?? minta puji apa pulak??

papajoneh ~ iya!! hehe setakat nie masih safe lagi..lega hati ku ini!!
Eh ur blog masih tidak dapat lah..ada trojan virus kah?

queen bee said...

Uuiiss! Next week pulak, tidak sabar sudah c "busy-body-me" mau tau.

Kadus_Mama said...

queen bee ~ sabar..sabar!! I will post about it next week..I promise!!

Lab papa said...

hahaha..siap ada org cakap minta puji lagi hahahaha, begitu kuat blog ko punya penangan hahahaha.

tapi apa ya itu misteri?

Kadus_Mama said...

lab papa ~ iya bah kan..ntah sepa lah si anon tu! hahaha
Misteri will be revealed next week..sia nda tejumpa the new wife last nite..no luck..hubby cakap next week lah..

Nick Phillips said...

Arrghhh, I waited all day and now I have to wait one more week? sob, sob, sob ... LOL!

The suspense is killing me la ...

Anonymous said...

Minta puji... = Mengada-ngada la baa
Pasni ada Hubby's new wife Part II la kompem

Kadus_Mama said...

nick phillips ~ sabar..sabar..hehe

anon ~ alah suka hati lah until part 10 kah, cerita bersiri hubby's new wife kah..none of you business ma! not like i ask you to write in my blog pun..

urang ranau said...

kadus mama, sia pun nda sabar2 lagi ni...biar la 10 episod pun sia sanggup tunggu..wakakaka..

Kadus_Mama said...

urang ranau ~ i really cannot post anything pasal hubby's new wife..i haven't see 'her' myself..memang betul2 mau tunggu minggu depan nie..

Wel^Beiolman said...

kadusmama..ni present tuk beday hubby ba ni kan..jadi mcm suspend jg la kunun.hehe...mesti tech ni..kerusi urut kan..

Ulat said...

nyahaha~
ur hubby new wife = new car, rite??
XD
Say it is correct, correct, correct
** Take a machine gun and point at u** =P

~ I'm a spoiler~ XD

Ornest said...

Sa sukung ko TT.. Ini blog ko bah. Ko punya sukalah apa ko mau bikin :D.. Namanya pun blog.. In blog, you can write anything you want :)

Tp suspend juga menunggu ni :D Ko ndak mau cari "new lover"? Compete sm hubby ko bah hehehe

Kadus_Mama said...

wel^beiolman ~ erk..birthday present sudah kasi on hubby's birthday last friday.. :)

ulat ~ CAR?? yay!! let hope the wife will be a car.. :)

ornest ~ iya lah! ntah apa masalah si anon tu..suka hati sia lah mau buat episode ceta hubby punya new wife kan..
malas lah sia mau cari new lover, kan sia sudah broken hearted dulu..

Anonymous said...

ada sia bilang ko inda tulis suka ati ko? teda

Hombidai said...

kdmama - paning punya paning... kita tunggu ja sorita si kdmama.. buat masa ni.. kita minum duluuu...

Ornest said...

yay!!! Jom minum... Hombidai belanja :D

Kadus_Mama said...

hombidai & ornest ~ iya buat masa ni minum kupi lah dulu.. :)

quuen bee said...

Next week nya sudah sampai kenapa masih last week punya post ni..

Manalah kadusmama ni pigi..