Mar 18, 2008

What do you think of this picture? DO they look alike?

Any similarities or indication that the lady and the boy related to each other? Is it possible for them to be mother and son?? Tell me la..

9 comments:

linachu said...

mother and son ka? bukan adik beradik? she looks young to be the mother :)
hey thanks for dropping by my blog...so sebagai balasan, i will visit often and i linked u in my blog juga!

kaDus_Mama said...

linachu - look young?? hehe I will link u too.. :)

urg kita said...

kadus mama...aik mcm sia kanal ko ni tau...hmm dulu sia sekolah di smk mat salleh..mcm kwn diorang si raysia atin ja...kalau salah jan marah kio..

kaDus_Mama said...

urang kita - wuhuuuu!! ko kenal sia?? memang si Kobie tu kawan sia..bestpren ever kenen.. kenapa sia nda ingat ko ah?? hahaha sorry!!

urg kita said...

kamu kan pames dulu di mat salleh - banyak peminat, sia ni bangsa di pinggir2an lol men2 ja.tp betul jg tekaan sia kan..

kaDus_Mama said...

urg kita - si Kobie memang bestpren sia..TAPI sia bukan sikul d mat salleh..hehehe and macam nda pernah pun jejak kaki d mat salleh..hehehe

emelda said...

your son ada mirip kau ba...jangan risau. :)

kaDus_Mama said...

emelda - ada bah kan?? hehe orang yang cakap nda sama tu kali ada probs with their eyes..heheheeee

Sumandak said...

hehehe..urg kita, ko skul mat salleh ka dulu?