Dec 5, 2008

Come..come!!! Join the will-be-fun Bloggers Gathering!

Well, it's not a gathering like the Sabah gathering held in August this year. This one is just a gathering for us to spend our time 'together-gether' and get to know other bloggers as well. Makan or drinks are on our own. Hehehe no nuffnang sponsor la! So if you live around KL or Klang Valley area or maybe seremban or nilai or anywhere near selangor area, come lah!!!! we meet up and have fun!
Belle ~ Ko tinggal kl kan?? Mari kita bejumpa..hehee Wel ~ walaupun ko di penang, in case ko rajin datang sini kl, meh lah join..bawa si jew satu kali..kan dia pun blogger juga..Hmmmm sepa lagi ah?? sorry lah..I have dory memory lah..Nessa???? Nick??? Ratu Syura??? Shemah???

So here is the details of the small gathering :-

Date : 13th December 2008

Venue : The Laundry Bar, The Curve, Mutiara Damansara

Time : 7.00pm

Sorry lah i cannot list down everybody's name here..but if you think you want to have fun and meet other bloggers (bukan selalu bulih jumpa nie), why not leave a comment here or contact directly the bosses (hehehe) yang manage this gathering. You can leave a message at Gallivanter's Blog or Kadazanbonita's Blog. Ok?? Set???

Bah, i hope more people will join this gathering. The more of us, the merrier the gathering will be kan?? So come..come!!!!

*I just noticed i forget to put back my blogroll in my blog! adeeeeee!!!!! Buduhnya!!!!

19 comments:

Wel^Beiolman said...

Hi mama..are u going?hehe..I wish I can join..tp inda dapat la..the next day ada activity suda...nice jg ada ni kan d KL..haha..

enjoy k..

Nika said...

Wah siok o buli jumpa ni kan kalu sia sana sa yg duluan angkat tangan dan kaki mau pigi.

chegu carol said...

Jumpa di sana..sana..sana... :)

Nayden79 said...

Hve fun kamurang~

Gallivanter said...

See ya soon! :-)

The Dusun Aroma said...

uhh siurang sini KK. bah happy gathering together-gether kamurang sena KL :)

Kadus_Mama said...

Wel^beiolman ~ Alah!!!!! ingat kalau ko ada aramaitiiii juga kita sini kl..

nika ~ nah p beli tiket sekarang p sini kl..ekeke

chegu carol ~ iya!! see u here in kl..

Kadus_Mama said...

Nayden79 ~ alah!! ko nda mau join?? ko masih cuti tu kan??

Gallivanter ~ iya..see u soon too..

The DA ~ dulu sudah kena buat sabah gathering besar2an masa bulan 8..yang di kl ni kecil2an saja bah..saja2 lepak minum kupi..hehe

Mama Mia said...

Have fun y'all! sia tunggu post ko psl tu gathering sj la...:)

Mouren said...

uuhhh...bestnyaa...bah jangan lupa bergambar..banyak-banyak gambar kio...

Kristie said...

have fun!

Kadus_Mama said...

Mama mia ~ sure i will post about it..hehehe

mouren ~ mesti ada tonsssss of pix tu nanti..don't worry..i will post about it juga.. :)

kristie ~ sure will!! :)

cicak said...

Bah have fun ahhh..
I'm sure banyak activities yg siuk2 tu durang kasi sedia.

belleOFranau said...

waaa~~~~ ada gathering ka..??? aiyak~....not sure can come...ok sy try set taim dulu ni....

Evelyn LG said...

Aisey.. conpirm sia inda dpt pigi ni.. ada urang kahwin .. bukan sia pigi.. but hubby, so me gotta jaga anaks.. Have a great day ya!!

Kadus_Mama said...

Cicak ~ alah nie bukan gathering macam yang sabahan gathering tu..nie setakat minum2 di kadai saja bah..hehehe~~

Belle ~ bah set time ko...kita jumpa sana ah! hehehe jan tia pigi..bukan selalu bulih jumpa..

Evelyn LG ~ alah!!! sayang!! sia pun suruh hubby sia jaga anak2 sia for that nite..hehehehee

Nessa said...

Sia ni jenis pemalu ba Kadus Mama... ada hati mo pigi tapi sia prefer to remain 'anonymous'... hehe.

Maybe one day la bila sia ada brani sikit :) Jan marah ah, bukan sombong ka atau inda mo berkawan... sia suka juga ba mo berjumpa-jumpa ni tapi sia bulum ready lagi.

Adeh! Sia punya word verification kana bagi the word 'segan' lagi tu... macam psikik seja... LOL!

Kadus_Mama said...

Nessa ~ apa kata ko pakai topeng masa bergathering??? ahahahhahaha!!!!! Kidding!!!
Bah nda pa lah bah...lain kali kalau ko sudah ready, bulih join kami ya.. :) nda juga ko malu forever bah kan??
Nah!! tu words verification tu macam tau2 saja ko malu2 kan?? hahahaha

Nessa said...

Hahahahaha.. pakai topeng!!! Bagus juga ko punya idea tu tau :D *adui, sakit perut sama pingas sia*