Apr 24, 2008

Gloomy day..

My morning started pretty bad today.... :: Firstly......It's raining really heavy causing me to be lazy to work (Who doesn't??)
:: Secondly....Son is unwell AGAIN. Absent for school for the 4th time this month..
:: Thirdly...Arghhh!! This is the worst of all..I was driving to office when I saw a dead black puppy at a roadside hit by a stupid driver!!! BENCI!!! It's very sad to know the puppy's life has no value at all to some people!! Dog also living creature mah..NOT a stone!! The people who hit the puppy, curse him / her to hell!! (MARAH NI!!!) Hope the rest of my day today won't be sooooo gloomy lah! How to work later??

8 comments:

cindy said...

Yeah, I hate it too whenever I see dead animals on the roadside. Stupid drivers!!!

Anyway, hope your day gets better.

ratu syura said...

Awww... cheer up dear! Ndak best tu awal2 pagi sudah cranky.. Kesian ko.. Hope things turn out better later in the day! :D

Kadus_Mama said...

Cindy ~ IYA!! STUPID DRIVERS!! I'm too emo kalau nampak dead animal nie..kesian!!

Syura ~ Thanx!! Lil'bit ok sudah ni..busy sama keja..so telupa kejap probs yang ada..

Ornest said...

jgn kamu marah2 dulu org yg langgar tu animal bah.. mangkali dia mengelak dari terlanggar orang lain tu tapi dia telanggar pula tu anjing :D Ada kes orang mati eksiden sbb dia mengelak dari terlanggar binatang hehehe

Anyway Mama, hope today will be better day for you. Tomorrow and so on will be even better :D

Kadus_Mama said...

Hi ornest.. That was my day yesterday bah tu..not today..hehe

carolinebabby said...

TT tadi sia taruh comment tapi terhilang..internet connection nobuntung kali..what i was trying to say ialah kadang2 org org ini teda utak sebab kasi biar anjing2 dan kucing2 dorang berkeliaran...nah drebar yang menjadi mangsa..
nanti kita sama2 pi katuk tulu itu owner...

P/s hari tu kami on the way back home,dapan sutera harbour kami terlanggar binatang yang bergelar "TIKUS"...

Kadus_Mama said...

BB ~ Iya!! itu owner pun satu juga..if ada owner lah..if no owner..nah kasian kana langgar saja! :(

carolinebabby said...

nah kita salahkan itu Dewan bandaraya...pew ittt!!!!