Apr 10, 2008

AGAIN!!

I just received news about my son at school. He fell AGAIN!! Cut his lower lip and Another shaky tooth..He was playing the slide when he lose control and bang the table. Macam ni pun ada juga kah?? He is now resting at home (Not sure he will behave at home or not)
Now i cannot concentrate doing my work..
I'm worry..
I'm just so sad..

14 comments:

LeoFantasia a.k.a LEO said...

bagus ko kasi beli anak ko kevlar...kekekeke...suru dia pakai p sikul...

kids nowdays mmg macam tu...(macam la sya ada anak kan)....kwang2...

kaDus_Mama said...

Leo~ahahahaaa..susah juga lah bah sampai mau pakai Kevlar..
Memang budak2 zaman sekarang macam tu..sakit kepala mengurus..

Choc Mint Girl said...

Doii si Isaac ni! Kalah2 si Kiddy!! Nasib baik teda apa2.

kaDus_Mama said...

Ko tau cuz, tadi hubby balik rumah p check isaac and he says the cut is quite bad! adeh..pening kepala sia jadi mama isaac nie
*si kiddy masih menang lagi setakat nie..heheeee

urang ranau said...

kasian jg kan..hmm anak mimang sia teda la sbb blm kawin, tp berdasarkan pengalaman ada 2 org adik lelaki yg starring...i can imagine...sabar ja la.bdk2 mimang ada ogulet sikit...

kaDus_Mama said...

urang ranau~sedih oh kalau selalu macam nie! sia yang susah hati masa keja

ethel said...

Adui.. terlampau active bah your son ni. Kekekeke~~

kaDus_Mama said...

hi cindy..IYA!!! kalau begini lah selalu..habis lah kuyak menguyak sana sini..

carolinebabby said...

Isaac aunty BB mau kasi ko piala!!!!

Ratu Syura said...

alaamakk.. well, nasib baik kali ni ndak terus tercabut his gigi.. u sure he's not on sugar high ka?? lol..

kaDus_Mama said...

BB~nah apa piala tu? bagus ko bagi sia cash..hehee untuk kasi beli dia piala..
Syura~nda tecabut..but now ada 2 sudah shaky teeth..Ntah lah dia sugar high kah tidak tu..all this time memang macam tu..pening kepala terus

Rafiq said...

kasi dia pakai teeth protector mcm boxers pakai tu..for sure gigi sentiasa unggul! tapi bibir saja la yg still buli lebam

emelda said...

ohhhhhhh dia jatuh rupa rupanya....adeh deh anak kau ni..JAJAL!!! Lepas tu staring lagi tu..odoi..sakit jantung eh..

kaDus_Mama said...

Rafiq~haha!! UNGGUL?? funny pulak sia rasa itu word..
emelda~Iya..jatuh..kijap jak nangis pastu balik lagi bekuntau d rumah! makin pening kepala sia