Nov 24, 2008

Help me ya..

:) This is a formal posting for me minta tolong suma kekawang sekalian..
As announced last week, i've changed my blog url to http://kadusmama.com already and because of that, i'm asking a small favour from you guys to change my link in your blog (if any lah)to the new url. Of course if you click the old url, you still will be re-directed to my new url..but..help a bit ya..! Thank You..
Bah..will visit you guys in lunch hour..so..Happy Monday to everybody...I welcome my monday today in happiness yo!!

18 comments:

Nayden79 said...

Ty, mcm lambt loading pula your blog ni, sy refresh many2 times already.. Neway, congrats to the new Kadusmama.com ..exabytes ka ni?

Kadus_Mama said...

nah itu lah yang sia worry tu..lambat loading..will check on my layout nie..ingat minta orang design my layout..tapi xmas coming kan..so temporary layout dulu lah..
bukan exabytes.. :)

GregChai said...

wah jealous i, Kdmama, rumah baru oh, furniture pun baru, tapi jalan pi sini sampit bah, slow loading skit tau.


Congratulations! :) ada house warming kah...tau la sia ni goodoot ni hehe sia ingat makan ja ni.

Cheers:)

Deana E said...

boleh..hehe wordpress ka nie?? binggung me pasal wordpress oh..

Little Inbox said...

Okie, changing now.

Kadus_Mama said...

Gregchai ~ ko pun beli rumah baru bah lain kali.. :)
Iya..sia notice juga tu lambat loading blog sia..nanti sia buat tindakan susulan mengatasi masalah ini!! hehehehe
Teda house warming lah..nda tau apa mau kasi makan..

deana e ~ eh no lah..i'm still using blogspot bah..wordpress is another free blog host..lebih kurang macam blogspot..tapi susah sikit mau guna..

little inbox ~ thanx dear..

chegu carol said...

heyyyyyyyyy congrats again Ty!
But yeah...ada lambat sikit uploading.

Welcome to the dot com club!

Kadus_Mama said...

Chegu carol ~ ya..i'm happy to be in the dot com club too..hehe
Sia load pun lama nie..take like 10 sec baru load up my page..hmmm i think i need to change back my layout lah nie..

Mrs. Ezman said...

ok bah kalau ko..nanti tkr itu url hehe..anw, nice one! Xmas mood suda ka ni? ehehe

Mell_f said...

Sy suda tukar..yeay! sy nda rasa pula ke-slow-an ni dot com oo..ok seja.

Xmas mood sd kan,tgl mau kasi masuk lagu xmas seja ni..5xmom ada salji2 lagi..hehe

Nessa said...

Wahhh Kadus Mama!! Ada domain sindri suda ah.. mogot po!!

Eh, brapa ko bayar ah? Sia pun macam interested tapi mo tau dia punya kos dulu la, weighing the pros and cons...

Ba, sia suda update ko punya URL ah :)

JPP Papa said...

Waaahhhh slow gila ni!!!

boleh bah part yg tukar2 URL tu. Nanti sia update sabah sabahan bloggers list.

yeah, christmas kita semua. shopping2.. phobia sia ni :D

http://www.papajoneh.com

Kadus_Mama said...

Mrs.Ezman ~ Noy..semangat xmas suda nie.. :)

mell_f ~ eh ko nda slow?? sia click 10 sec baru kuar sia punya blog oh..kin panas..maybe layout probs bah nie..
Iya..5xmom kalau xmas memang ada salji dia punya blog tu..ko tunggu lagi CNY..betukar lagi dia punya layout tu..

Nessa ~ ok juga lah harga dia..! i mean bukan lah telampau mahal..
Tapi kalau ko tukar ko punya domain for ur current blog kan..you will lose ur pagerank..like me PR0 so no big probs..urs PR2..so sayang lah..

Kadus_Mama said...

papajoneh ~ itu lah tu..sudah lah streamyx nie siput..hmmm!!
Thanx ya papajon..!!

Choc Mint Girl said...

Hmmm... nda jga berapa lambat la, tapi blog ko selalu ada pop-up... itu yang bikin lambat loading. Cuz, nanti ko email sya benefits ada .com sendiri ni, macam panat otak dan mata sya mo baca heheheeee... Thank you in advance. :D

Nick Phillips said...

Ok done. Your URL has been changed in my blogroll :D

Kadus_Mama said...

Choc mint girl ~ oh iya kah?? ada pop up?? alamak nda pulak sia sedar selama ini..ish!!
bah nanti sia email ko ah..

nick phillips ~ Yay!! thanx nick!!!

cicak said...

feels 'lighter' kan pindik domain :)

mgkn screamyx bikin hal lagi, tu la pasal lambat load. tapi cepat pula ni skrg.

i shall change the url in my blogroll later. d cc baini. malas mo login