Sep 26, 2008

Once in a Blue Moon..

This will be once in a blue moon event where I'm going to show the whole world my cheap handbag plus the contents inside it. Hehehehe!! Why i say its a once in a blue moon event?? Coz' i never allowed anybody to check or even peep the thing inside my handbag or my purse. There was one time, hubby was looking for something and he wanted to check my handbag! And what did he get???? Scolded by me!! Ekekeeeeeee...I know..I know! I shouldn't do that, but for me, my handbag is only for me to see and nobody else! Not even hubby or my kids..

But, why all of sudden I'm showing whats inside my handbag?? Actually i got tagged by Nessa for this handbag meme. A lil' heavy hearted to do it, but hey..i won't die for showing it once, ya?

Hehehe..So let me show you my cheap and shiny-shiny handbag! Somemore got term and conditions pulak want to do this tag..

So, here's what you need to do :~

Find a safe quiet place free of significant other, nosey meme makers, priests, nuns, all things religious and men in general.

  1. Dump the contents of your handbag in a pile. (I arranged mine too..)
  2. Take a photo of your handbag and the contents.
  3. Be brave and explain to your fellow bloggers what lurks inside the handbag.
  4. Tag others who might want to embarrass themselves.
  5. Answer these questions :

~Describe the contents of your handbag. Answer below

This is my 2 months old handbag which i bought from Bonita. Its only cost me about RM79.20 after 20% discount. Ok lah!! Not very expensive pun. Somemore the quality is not really bad.

So what the junks inside my handbag :~

  • My Guess Purse which is getting thicker and thicker each day. If lots of $$$$ nevermind lah..ini??? Don't know what rubbish!! Hehehe
  • My organizer
  • My 2 phones. One is for everybody to call me, another one is for hubby to call me.
  • My black Dior pouch ~ Eh ya kah??Is that thing called pouch?? Hahhaa But inside that dior are my Thumbdrives, bluetooth connector (My hp to my PC in office), Hair Clips, Earrings etc..etc..
  • My packet of tissue (which is almost finish)
  • Office Key
  • Nivea Lip Balm
  • Kate Lip Gloss
  • Panadol Actifast (In case of headache)
  • Free pen from Tesco
  • Ear-piece for my Sony Ericsson
  • Lots of coins
  • And lastly the small pouch for my handphone.

What's the most important thing in your handbag?

~ My purse lah of course!!! IC, Driving Licence, Jusco Card, ATM Cards..all are tucked inside..

What's the most embarrassing thing in your handbag?

~ I have my pads and panty liner inside but I don't find it embarrasing lah..! In case my Aunt flow went crazy and come early, how???

What's the smallest thing in your handbag?

~ Emmmmm...my earring??

Is there anything illegal in your handbag?

~ No lah!!! I'm a good citizen lah!!

Nah!!! Nothing so special inside my handbag, right??? There is this one guy (worker) teased me that my bag must be full with make-up. Eh! Bengong betul!!! Why on earth i want to bring a whole set of make-up to work???

So lets check another gorgeous bloggers handbag as well. I'm tagging ~

Hehee..Tagging so many people here.!! Well guys, have fun with this tag ya! :)

19 comments:

Ornest said...

Macam ada yg ko kasih tapuk ni Kadusmama... Capat kasih keluar semua... pad sm panty liner mana? ;) Bukan wajib kamu bw kaitu? Hehehe.. Napa ko ndak tag lalaki? Ada jg yg bawa handbag tu wakakaka tapi bukan sya ah hehehe.. :D

Kadus_Mama said...

Ornest ~ ah ko nie!! sudah pun sia kestau ada dalam bag sia tu dua barang! hehe nda kan sia mau kasi tunjuk pulak..biar lah bah dia betapuk dalam beg..heheeee
Napa sia nda tag lelaki...hmmm!! ada kah lelaki bawa handbag?? akakaka!!!!

Adora said...

aiya,... tag again ka? ble ka post picture seja.. hehehe. oh si bro. oiga suda hint2 minta tag ah... baiklah... sa akan tag dia.. muahahaha jumpa suda mangsa pertama sa

Nessa said...

Nah, kluar suda handbag! Syiok juga tingu urang punya barang peribadi ni... hehe. Chegu Carol suda, ko suda... sepa lagi sia tag tu?? Jan tiba2 lupa gia... hehe

Wah, dua henpon lagi. Mangkali sia pun mo hint2 minta bili satu lagi ni!LOL

Little Inbox said...

I like this tag. :D Thank you, will do it soon.

chegu carol said...

samalah kita nessa...sia pun kesiokkan mo tinguk brg apa ada dlm urg pnya handbag...mo tinguk ada kah yg extraordinary pnya brg kena taruh dlm bag...hehe


haha...dua henfon tu kira biasa jg dingar...tapi tu purpose utk ada dua henfon bah. funny eh!

Nick Phillips said...

Wah terror la you got two phones in your bag ... hehehe ... macam along la ... LOL! Happy weekend to you.

Kadus_Mama said...

Adora ~ hehehee!!! Siok bah nie tag!! tu lah sia kesiokkan buat!!
Ko tag lah suma tanak wagu yang ada!! hehehe

Nessa ~ tu lah..macam2 jenis handbag ada kan..hehee!!! ada ko tag si mama mia lagi tu.. :)
Bah apa lagi..hint lah laki minta beli hp lagi..hahahaha!!!

little inbox ~ hehee!! sure women will like this tag..
Hope to see ur handbag soon..

Kadus_Mama said...

chegu carol ~ nah apa lagi..perempuan suma kesiokkan nie..hehe!!!
Tu line in between me and hubby tu free bah..jadi itu phone no..hubby jak selalu call..sub line kan..!

Nick phillips ~ Nick, lu mau pinjam uang kah?? Belapa libu?? Hahahahaaa!!!! You have a great weekend too..

Kobie Vanessa said...

hehehehe...syok pula tingu2 apa dlm beg urg ni, nampak suma kan, bah nanti sa buat ni mlm, tapi sa rasa handbag sa ni paling kisil oo..hehe

To Ornest~haiya sepa tu lelaki yang bawa handbag ah?musykil ni, ko ka?hahaha

Kadus_Mama said...

Kobie Vanessa ~Hehe siok kan..macam2 ada bah..
Bah pelan2 ko buat..malam2 sia p check ko punya blog lah.. :)

elcynthia said...

haha... pandai ko T. hmm...ketawa time tinguk org punya 'isi-beg' ...habis la kalau ada urang tengok mine pula. bah..malam ni sa edit2 dulu barang dalam beg sa, baru tangkap gambar..hohohoho!!!

Choc Mint Girl said...

Sama oh kita punya nivea lip balm tu, itu lip gloss pun sama tapi lain brand hehe... Itu lip balm abis suda, masi dalam bag la, by the time sya mo buat ni, kana buang la suda tu... kesiannn... hihii...

K, si Nessa pun ada tag sya, nanti sya buat satu kali next week! :D

Lab papa said...

ini la bah ini hahahaha. Sa selalu suggest to my wifey that she should use rucsac instead kikiki

Poppet said...

kadusmama: macam ada lagi yg kena tapuk sana handbag oo hahahaha...

Kadus_Mama said...

elcynthia ~ hehee!! siok kan mau tingu orang punya handbag..macam2 barang ada bah..

Choc Mint Girl ~ aiseh..ko pun pakai nivea?? bagus kan?? cantik saja lips all the time..hehee
Bah ko buat satu kali lah nanti.. :)

lab papa ~ alah!! jahat lah bah suruh pakai guni..(rucsac = rug sac bah kan??)..bukan kami bawa beras and sayur2 dalam handbag pun..heheheeee

Kadus_Mama said...

Poppet ~ Aikkk??? Apa lagi?? Teda sia bawa CD dalam beg lah!! hahahahaa

Mimi said...

wahhh... sya kana tag!! adui... byk sudah sya hutang tag ni tau.. tp sbb yg ini mcm sinang, sya buat ini dulu la... bisuk la sya buat. tq for tagging me k...

Kadus_Mama said...

mimi ~ Buat!! jan tia buat!! hehee this tag is quite fun actually..