Aug 12, 2008

Like that also can kah??

I'm kinda busy with my work now when I suddenly receive this msg in my skype.
[11:27:40 AM] sheng loong says:
helo, free for chat ? im loong here from pj 30 yr old. looking for a partner. hope u r there one i looking for
Wah!! Is our courting way has degraded so much, we only need to send a random msg to somebody and put a hope the person will reply the msg? I'm still thinking.. Is this guy really think he can find a partner by sending a random msg to anybody he likes??? Ayoooo...!! Habis lah like this..
If you think I will reply his msg...Nah!!!! not interested, just ignore and block him from sending me anymore msg. Malas lah want to layan this kind of people...

18 comments:

Kobie Vanessa said...

sounds desperate eh dat man kan, if me oso don't layan o, hehe..

Little Inbox said...

Where got time to layan this kind of ppl. Just wonder how many teenager will be cheated.

Kadus_Mama said...

kobie vanessa ~ sounds like a maniac to me..hahahaa

little inbox ~ iya lah hor..those youngster sure will reply this kind of msg..

Ratu Syura said...

hahaha! so funny.. i also wonder sometimes, are they serious ka? boleh ka really dapat lifetime partner gitu tu.. or maybe they dont want a lifetime partner.. just one night partner saja! hehe.. jaga la ko tyyy.. ada stalker!! LOL!

Kadus_Mama said...

ratu syura ~ iya bah!! like this people teda keja jak..I'm sure kalau this people send this kind of msg to 100 people, sure ada 1-2 yang jawap tu kan???
Ada macam2 jenis msg lagi i got in my skype..ada lah middle east people looking for 'escort' in malaysia. Duhh juga lah!!

Ornest said...

Macam pemancing ikan bah dia tu.. kasih pasang byk2 pancing then harap2 ada ikan yg pigi makan. Klu lebih dari satu ikan yg pigi makan, untunglah dia. Makan basar ooo hehehe
But seriously, i think ada jg yg reply tu esp. yg baru berjinak2 dgn chatting ni :|

Kadus_Mama said...

ornest ~ iya!! i think so too..mesti ada juga tu bebudak yang p balas..hope nothing will happen to them lah..

queen bee said...

SMS maniac lah tu!!!

Adora said...

Bagus kasi block terus tu, adadada bulih2 la dia send message bgtu. Betul2 la ketandusan kasih sayang bah. Kalu dapan2, sa kasi dush2 jg mata dia oh

Kadus_Mama said...

queen bee ~ not sms maniac..more like chatter maniac..hahah

adora ~ sure kena block bah..hehehe saja2 bah tu urang tu..teda keja kan..mana lah tau umpan2 pempoan while chatting boleh dapat tu perempuan betul2..eeee tapi nda juga la kalau sia..

Nick Phillips said...

Some people are just plain desperate and I know just the kind of partner he's looking for!

Lab papa said...

Biasa la tu kadusmama, derang hantar random jak, sa pun pernah dapat hahahaha. Biar saja

san said...

Mimang macam tu kadusmama,random mesej tu memang macam tu , kadang-kadang ada lagi yang lebih teruk dari itu... tapi jangan takut lah... itu cuma mesej saja...

kau takut kah?hehehe...

Poppet said...

iya.. biasalah tu.. sia pun selalu dpt inda kira skype kah, ym kah... me ignore ja... kawan yg ada dlm contactpun kadang2 inda terchat, apa lagi yg jenis begitu...

chegu carol said...

haha..pok silap pancing dia kena.
ignore ja lah.

Kadus_Mama said...

nick phillips ~ yeah..i think i know it too..that kind of people is a pervert isn't it?? hehehe

lab papa ~ get it too?? wah!!! hebat juga!!

san ~ oh bukan takut..but menyampah jak..hehehe its not the 1st time i got this kind of msg..banyak kali sudah..ada lagi worse than that..

Kadus_Mama said...

poppet ~ iya..i memang ignore this people..never layan them pun..

chegu carol ~ haha..iya kesian..pancing dia tia mengena pun!

Kadus_Mama said...
This comment has been removed by the author.