Feb 18, 2009

Couple having sex in a x-ray room??????

I don't usually talk about politic matter in my blog, but i cannot help myself lah today!! i'm sure most of you already know the 'hot' story about Elizabeth Wong. If you don't know, read 5xmom blog.

'Somebody' said that Elize is one leader with no moral and made a comparison of her with Soi Lek. Ayooooooooooooo!!! Seriously!!! Why some people don't use their brain before they uttered something stupid ah?????

If any of you think Elize Wong is immoral, read the news from The Star..you tell me lah.. What Elize did wrong to be called immoral???? Immoral is something the couple did in X-ray room..and not being naked while sleeping!! Bodoh lah our politic nie!! I don't intend to post anything today also become sooooooooooo geram already!!! And that caused me to blog at this moment!!!!!!

So geram kan!!!!!!!! Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...bikin panas eh!!!!!!

21 comments:

Mama Mia said...

Panas,panas, panas o kan Ty! Ntah apa lagi story yg bakal meletups selepas ni...

ღ NinieJane ღ said...

staga.. yaba, sa sukung. suka ati dia la mau tdr naked ka tdk kan.. trus mcm2 kana hantam. kasian ni.. yerrr, budu juga ni news ni

AngeL BeaR said...

pic tidur saja pun urang bising...takkan la dia mo fully dressed juga masa tidur...stupid la kalau ada urang make a big fuss over that photo.

They should have published this photo/video instead - so that all the ppl would know that there are people out there whom are worst than the sleeping pic of Elizabeth. Palui kan~~~ =/

Adora said...

Next time, I better sleep with baju kurung instead.. Hahaha!! If not, nanti tersebar pula si Adora immoral gara2 tidur naked IN MY OWN ROOM..WTF (ehem).

Stupid politic.

sheelasheena said...

mama, bagus juga ko buat entry ni sia inda la mo buat entry mcm ni but in my opinion something wrong la. Ok first saya tia suka si Elize punya statement konon, dia setuju letak jawatan la bla, bla bla menangis masa press conference. semua orang pun even lay people on the street tau yg, kalau apa2 benda ko buat dlm rumah ko hal ko la. Biarla ko mo telanjang ka? ko mo pakai short ka? terkangkang ka masa tidur, itu hal ko! sepatutnya dia buat la defend dia "itu hal saya, kalau nak question saya question my job bukan hal yg saya buat dekat rumah saya sendiri" kalau dia buat d tempat awam, hotel ka mana2 dengan org lain ka mengkali la kita semua patut heboh ini dlm rumah sendiri!! as a politician byk cabaran urg mo kasi jatuh ka apa ka so politician kena la firm and think fast!! yg inda puas hati lagi i found out dia tu graduate law!! apala! when u let emotion rule ur mind itula jadi nya.

banyak lagi masalah rakyat yg inda terdengar ini pula dorang sibuk2.. serik!

hehehe ...memang panas mama.

('',)

sHeiLa said...

jangan jak sampai this politic being too much till mo mandi pun kena tau wut to wear ar!

huuuuuuuu..bad bad bad..bad politics!

Nika said...

Memang teruk betul la politik skrg ni. Kesian jg ba tu c Elizabeth. Sepa nda malu kalu gambar peribadi yg xxx kena sebar di internet kan. Harap dia tidak jadi letak jawatan. Moral of the story jangan biarkan org ambi gambar kita yg bukan2.

elcynthia said...

ui Ty, hot hot^^. btw, I think some people referred her matter to CSL because they're both public figure. Not saying yang both of them doing immoral thing lah^^ (pemahaman sa saja la ni). I did pity her too since kalau sa yg kana sebar cerita fitnah even without a photo pun boleh bikin kita malu. ngam tu mcm si Nika punya moral of the story. ^^

Anonymous said...

i'd read at metro, the girl is his second wife..hohoho..

Kadus_Mama said...

Mama Mia ~ itu lah tu..ada2 saja kan..

Niniejane ~ itu lah bah tu..orang tidur naked pun mau bising..untuk keselesaan bah tu..hahaha

AngelBear ~ tu lah..yang ini lagi nda bermoral kan??? buduh sekali..

Kadus_Mama said...

Adora ~ ui..pakai gunny sack terus bah..lepas tu ada track suit lagi cover..ahahahah!!!

Sheelasheena ~ eh ada bah dia defend herself that whatever she did in her house is her own business..
Hopefully dia tia jadi resign..! biar lah dia p cuti2 malaysia dulu..

sheila ~ hahaha!! mandi pun mau pakai baju lain kali..nanti susah..kalau ada orang p peep

Kadus_Mama said...

Nika ~ orang p ambi photo dia bah..and i've seen itu pix! loh..bukan naked pun..tu pix kena ambi dia bekangkang but fully clothed bah..memang ada orang bermotif jahat lah sia rasa...

Elcynthia ~ tapi masalahnya, bukan dia p ambi tu pix bah..somemore based on the quality, tu gambar kena ambi guna hp..!

Annon ~ 1st wife or 2nd wife, it is still immoral to have sex in a hospital x-ray room!!! for goodness sake, it's a room for people to do x-ray lah!!

elcynthia said...

Ty, just saw that url you gave. yea, mmg dari phone la tu. No wonder arab once kasi haram phone with camera di tempat dorang. i wonder if the police are really going to investigate her ex.. scary...

Kadus_Mama said...

elcynthia ~ ntah lah..ko tau lah kalau di boleh land nie..kijap saja cerita tutup sudah..

BrokenSatellite said...

stupid people.
why can't they have sex when they get back home ?

stupid.
VERY STUPID.

and about Elize.
she shouldn't letak jawatan.
she should DEFEND herself.

its up to her if she wants to sleep naked/semi naked/watever is comfortable

ada kah rules set by the government that we cant sleep nakedly?

buduh kang!!!!!!

wuarggh..
pissed.

-,-
sorry. lol

♥ AnnieMing ♥ said...

itu kes kan mimang mencabuli hak individu.. sala ka kalau bugil2 sambil tidur? pamacam ba durang mau ni, pakai baju kurung lengkap pi tidur ka? heish.. susa la gini.. so pity kan kadusmama..

Ida Athanazir said...

kadang kadang bodo highlight benda benda yg buang masa. Cermin muka sendiri dulu. some people memang hipokrit.

Gallivanter said...

And the drama in Malaysia continues! I blogged about Elizabeth Wong today, specifically on a crossbreed species of Khinzir & Toyol.

HoneyBUZZin said...

So sick of politics. Shameful..disgusted...m starting to vomit blood!

cicak said...

heran butul oh kan. What, EliWong is the only person who sleeps naked in this world meh? Me also maa. (almost naked lah) Erk!

Point to ponder about that X-Ray thing is, never ever ever ever ever, put 'self made porn' in your gadget, (which can be stolen).

Malaysia politics always sak

JPP Papa said...

Hmm.. ini lah Malaysia yang kita Cintai. Bermacam ragam dan peristiwa. Kalau dah tiada cerita, kenalah buat crita. Sedih sedih.

I almost wanna talk/blog about this.. but no use... everyone also talking the same thing kan.

Yg sedih tu.. sia ada "ternampak" kedua2 crita ni dalam bentuk gambar dan video. isk isk isk. Apa nak jadi Malaysia sekarang ni.