Oct 18, 2008

:::Toottttttt....Toooootttttt:::

Office tarak internet due to heavy downpour yesterday..
All line; Phone, fax and internet connection are down now..
I'm using my portable Modem to online now, but....aiyaaaa!!! very slow pulak!!
Since yesterday, I felt like a katak bawah tempurung as I was totally disconnected from the world outside!! Hmmmm..no internet line for hours????? Argghhhh!! NOOOOO!!
Bah..I'll reply all the comments that i should reply soon..when I'm done with my work schedule first.. :) Till then..~tata~

8 comments:

Nika said...

Sia paham betul perasaan ko kadusmama, macam kami masa baru2 sampai jipon Internet bulum pasang di rumah. Nda senang duduk urang bilang

Nick Phillips said...

I know exactly how that feels. I was internetless for close to week, macam nak mati until no mood to blog when it finally came back! LOL!

Kadus_Mama said...

Nika ~ Heheh!! Macam cacing kepanasan jak kan nda dapat check net..

Nick Phillips ~ Yeah..your case was worse than me. I was only internetless like 5 hours, and i almost dead already..hahah!! Thats why i brought along my modem to office today..

maslight said...

LOL kadusmama can't survive without internet oso XD

★ Kobie Vanessa ★ said...

hehehe dulu2 sblum ada blog sa ok lg nda da intnt, skrg bila suda ada blog, nah..pun mcm sasing kepanasan jg pasal nda dpt cek2 itu ini hehehe..

Kadus_Mama said...

maslight ~ Massy..ya bah!! hahaha itu baru 5 hours..

Kobie vanessa ~ hehehee!! Semenjak menjak ada blog nie..macam nda senang hati kan kalau nda chek kijap..ekekekee

Poppet said...

kami sudah 2 wks tiada internet di ofis.. dpt ko bygkan perasaan sia hahahaha.. smpi rumah sudah layan anak2, sudah drg tidur baru dpt tinguk tu internet... and of course masa lunchtime ada masa 1/2jam tinguk2 internet la.. tu pun baru email rasmi dan tidak pun kdg2 tia abis di tinguk..
bila ni internet ofis ni mo ok..

Poppet said...

mo beli tu mobile internet la kadusmama.. yg ble bawa ke mana-mana saja berada dlm kereta pun ble blog hehehe