Oct 30, 2008

The consequences of sleeping around!

I received an email this afternoon from my friend and this is what he shows me!!! hahahah!! So cute erk...the Zeborse??? Akakkaka (eh is it a Horse or donkey?? Hahaha I'm confused!!)

Moral of the story : Don't simply sleep around with somebody you don't know or else, you'll become like the Zebrose!! Heheheee

20 comments:

GregChai a.k.a. teekay said...

kesian kan,'lain' yang buat hal, the anak yang jadi mangsa hehe good post kdmama.

Puji la the artist, pandai dia buat tu anak 'zeborse' hehe

Nessa said...

Sia rasa dia demam ba tu, trus dia kana kasi pakai stokin zebra.. hehehe

♥ AnnieMing ♥ said...

ni bagus lagi, dia tau sepa bapa dia.. ada nampak lagi ciri2.. kalau dalam kes2 pelik-but-benar, ada yang sampai tu mama pun indatau tu beby dia anak sepa.. hoho~

san said...

kadusmama, tersenyum saya melihat...mereka memang pandai buat kacukkan, sangat pandai..

Nasib bukan kaki babun, kalaulah kaki babun, nah.. Hehehe..

Kalau kacukan daripada binatang baka baik, saya pasti, semuanya akan menjadi indah, bintang yang lemah akan menjadi kuat kerana kacukan..

Ornest said...

Hahahaha.. kedapatan sdh yg melakukannya :D Masih boleh diterima kes ini.. jgn saja tu muka dia macam muka orang.. itu mmg tidak boleh diterima akal wakakaka... Tapi bertanggungjawab juga tu zebra.. dia jaga juga tu bibit dia sya tingu2 hehehe

Kadus_Mama said...

gregchai a.k.a Teekay ~ ada maksud tersirat tu kan??? hehehe

Nessa ~ Hahahaa!! sama rata lagi stoking dia tu..kih! kih! kih!

AnnieMing ~ ekekeke! nasib masih ada ciri2 parents dia kan?? :)

Kadus_Mama said...

San ~ Alamak San..kalau kaki babun, habis lah!!!
Kalau mau kasi tu kuda join Horse Racing, mesti bagus tu kalau kacukan sudah tu kuda kan??

Ornest ~ Hahaha!! Iya bah! terus kedapatan lagi tu!! Nasib si zebra masih mau bertanggungjawab..daripada certain human beings yang terus dump the gal bila tau si perempuan sudah pregnant..kan??

Mama Mia said...

hehe..cumil pulak tu zeborse. mcm pakai stokin sj...

maslight said...

LOL kedapatan kesian conpius tu zeborse

Nick Phillips said...

LMAO! Reminds me of this report I read about this guy getting caught doing a goat! I wonder what the offspring's look like ... LOL!

Kadus_Mama said...

Mama Mia ~ itu lah!! I don't usually posted about emails that i received but this one...soooooo cute kan??

Maslight ~ Actually me also confuse Massy!! hahahaha

Nick phillip ~ Ewwwwww!! Thats horrible! The offspring might look like a Satyr maybe?? hahaha

elcynthia said...

*lol* disney should produce movie about this bah. musti funny tuh.. *smile*

Kadus_Mama said...

Elcynthia ~ Very cute kan the Zebrose..ekekekke

★ Kobie Vanessa ★ said...

heheh kacukan rupanya ni kuda

Kadus_Mama said...

Kobie Vanessa ~ Ekekee!! itu lah tu..kiut lagi tu kan..

AZA said...

tt, that looks like a product of a donkey and a zebra..

Kadus_Mama said...

Aza ~ Hahahah!! Thats why I'm confused myself..! Zebronkey then..LOL!!!!

Choc Mint Girl said...

Hihi... kiut tapi gali juga sya nampak tu stripes, dia punya stokin si Nessa bilang. LOL!! :D

Kadus_Mama said...

Choc Mint girl ~ hehehee!! kiut kan cuz..tapi memang nampak ganjil lah..hehehe

joe said...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him. :)
Business Loan