May 4, 2009

Monday lagi...

Heheeeee....!!! I'm in a good mood to blog today..However my stories have to wait as i'm not really free at this moment..
But what i can tell you, last saturday i amost had a road accident and it was one really scary experience..some people think the highway belong to their father and don't bother about the safety of other people..Cilaka betul..now my car has a very beautiful long scratches at the left side..!!!
My story has to wait first lah..! later i'll blog about it ya..Till then..Happy Monday everybody..

13 comments:

Mimi said...

bah, jan lupa aa...

chegu carol said...

uishhh...sakit hati juga tu nmpak ada kena garit kan....

emelda said...

adeh...bahaya betul your stoy ni..ba cepat bagi tau la cerita nya..apa kejadian and di mana

Adora said...

Kdg2 sy harap sy bwa kereta kebal di jalanraya supaya dapat kasi kumpit tu kereta2 kecil yg selfish tu..

Bah, sy menunggu cerita ni...

KaDusMama said...

Mimi ~ petang sikit sia blogging pasal tu ah..

Chegu carol ~ sia nda sakit hati pasal kana garit..! Sia takut accident teruk jak sebab kelajuan kereta sia masa kana langgar tu 120km/hr..nasib tangan masih steady pegang stearing..

emelda ~ sana federal highway bah tu..stupid and selfish driver ingat tu highway bapa dia punya..

KaDusMama said...

Adora ~ itu lah..! kurang asam punya driver..
nanti sia ceta petang ah...

Nessa said...

Hi KadusMama!

Sia suda berjaya... nanti ko free, ko tukar la blog address sia pigi www.nessa-mumbling.com ah.

Thanks for your help :D

Mauve Ocean Blue said...

Uik KDMama, ada good mood lagi ko padahal ada 'scar' suda tu kereta ko...hebat! hebat!

Mama Mia said...

whoa, cilaka juga tu urg Ty! Ini la yg bikin takut bila kita drive, kita pny la berabis memandu dgn berhemah sekali tp tiba2 urg dtg langgar pulak..

Bah, sia pun tunggu story ko yg selanjutnya. :)

Nick Phillips said...

Yeah, we have maniacs on the road these days. Good thing it was just a scratch ...

T.H said...

good mood :) hehe.. bagus la.. cuaca panas ni.

I have contest at twinshappiness.com

come have a look :) can join too

KaDusMama said...

Nessa ~ Yeahhhhh...congratsssss on your new ..ehemmmm..address?? :)

Mauve Ocean Blue ~ I'm sooo thankful it was just a scratch..! Daripada accident sampai kemek2...*shiver*

Mama Mia ~ itu lah bah masalah dia tu...kadang2 kita drive berhemah pun ada juga driver lain yang inconsiderate..

KaDusMama said...

Nick Phillips ~ Iya..i was thankful it was just a scratch too..!!!

T.H ~ Ok..will go to your blog soon.. :)